• 21 december 2015

PERSBERICHT: CENTIMEESTERS Interieur Totaal Concept is nieuwe bedrijfsnaam voor Exint-Interieur

centimeesters-pand-header

PERSBERICHT: CENTIMEESTERS Interieur Totaal Concept is nieuwe bedrijfsnaam voor Exint-Interieur

PERSBERICHT: CENTIMEESTERS Interieur Totaal Concept is nieuwe bedrijfsnaam voor Exint-Interieur 1024 576 Centimeesters

URK – Het Urker meubelmakerbedrijf Exint-interieur heeft een nieuwe bedrijfsnaam: CENTIMEESTERS Interieur Totaal Concept. Exint stond voor EXterieur en INTerieur. In de praktijk kwam dat in de markt niet duidelijk over, bovendien waren er meerdere bedrijven met een gelijksoortige naam en dat gaf de nodige verwarring. Daarnaast waren de oprichters van het bedrijf, Leendert Hakvoort en Jacob Loosman, niet meer tevreden over de uitstraling van het logo en de huisstijl. Dat paste niet meer bij het bedrijf en haar product en hoe het zich heeft ontwikkeld in de markt. De opdrachtgevers (particulieren en bedrijven) bevinden zich, gemiddeld genomen, in het hogere segment en de producten die het bedrijf ontwikkeld en produceert behoren tot de absolute topklasse.

Redenen genoeg om de identiteit van het bedrijf aan te passen aan de veranderde omstandigheden. Hiervoor is het communicatiebureau GREYD! concept – ontwerp uit Sneek in de arm genomen. Uit diverse bedrijfsnaamvoorstellen is de unieke naam CENTIMEESTERS gekozen. Een duidelijke naam die een link legt tussen het ambacht: meesters in meubelbouw én de precisie waarmee men werkt: tot op de millimeter van de centimeter. In combinatie met de ondertitel: Interieur Totaal Concept geeft het aan in welk segment het bedrijf actief is. En dat het specialisme verder gaat dan het ontwerpen en produceren van meubelen, trappen, keukens, kasten, winkelinrichting en bedrijfsbalies. Indien gewenst kan CENTIMEESTERS het complete interieurontwerp en de bouwbegeleiding voor haar verantwoordelijkheid nemen. Van vloer tot plafond en van raam tot muur en alles wat daar tussen zit voor een perfect resultaat. De opdrachtgevers komen uit het hele land.

Het nieuwe logo van CENTIMEESTERS prijkt inmiddels op de gevel van de werkplaats, op het kantoor en op de bedrijfswagen. Aan een nieuwe website, waarin vele voorbeeldobjecten en –projecten te zien zijn, wordt gewerkt.

CENTIMEESTERS Interieur Totaal Concept
Griend 16a
8321 MN URK