Centimeesters - hoe werken wij?

In grote lijnen werken wij volgens een vast en duidelijk stramien. Goede, onderlinge communicatie is belangrijk. Elkaar goed verstaan. “De kwaliteit van de input is evenredig aan de kwaliteit van de output.”

1

Eerste stap

Briefing en begroting

Het begint met een gesprek waarin wij uitleggen hoe wij graag werken. En waarin u vertelt wat u wilt. Wat zijn de wensen, wat zijn de mogelijkheden binnen het budget. Dan komen wij met een eerste schetsontwerp en een vrijblijvende begroting. Een eenvoudige schets zit standaard bij de kostenraming.

2

Tweede stap

Definitief ontwerp en 3-D tekening

Wij geven u de tijd ons ontwerp goed op u in te laten werken. Na uw terugkoppeling (wijzigingen, aanvullingen) komen wij met een definitief ontwerp en een sluitende offerte. Een gedetailleerd 3-D ontwerp kan naar wens tegen een vergoeding worden gemaakt.

3

Derde stap

Uitvoering en coördinatie

Na akkoord op de offerte zetten wij het project in gang. Er wordt een planning gemaakt, materialen besteld en meubelen gemaakt. Met eventuele (onder)aannemers stemmen wij een en ander perfect af. Vervolgens monteren en installeren wij bij u thuis af en wordt het werk tiptop afgewerkt en schoon opgeleverd.